Boeking details en betalingen

de Kosterij Delden

Missing Payment ID.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het reserveren? U plaatst een reservering voor de door u gewenste periode. Wij nemen daarna contact met u op om uw gegevens te verifiëren. Na ontvangst van uw (aan)betaling is de boeking definitief en zullen wij deze voor u bevestigen.

Mantelzorger

Bent u mantelzorger dan zijn de kosten per persoon per nacht € 65,00. Voor de 2e persoon uit dezelfde familie of relatie € 40,00 en voor de 3e persoon € 35,00. Kinderen 0 tot 2 jaar verblijven gratis (u dient wel uw eigen kinderbedje of wieg mee te brengen), kinderen 3 tot 10 jaar € 25,00 en kinderen 11 tot 18 jaar € 35,00 per kind per nacht.

Geen mantelzorger

Ook als u geen mantelzorger bent, bent u van harte welkom. Hiervoor gelden echter wel andere prijzen. Selecteert u a.u.b. op het formulier dat u geen mantelzorger bent. U ziet dan de voor u geldende prijzen

Hulp nodig bij het reserveren?

Wij helpen u graag!

Verblijf en kosten

Logeerhuis “De Kosterij” is een diaconaal initiatief. Vanuit collecteopbrengsten en giften van particulieren wordt een deel van de exploitatie gefinancierd. Dankzij deze steun is het mogelijk de eigen bijdrage van de mantelzorger te beperken.

De bijdrage voor verblijf in Logeerhuis “De Kosterij” te Delden bedraagt v.a. € 60,00 per nacht. Jullie aankomst is vanaf 15:00 uur 's middags en het vertrek is uiterlijk om 12:00 uur. De eigen bijdrage kunt u afrekenen bij aankomst, mits anders besproken. Ben je aangesloten bij Pro Life Zorgverzekering, dan kom je wellicht in aanmerking voor vergoeding. Wij hebben geen afspraken met zorgverzekeraars. Maar je kunt wel met hen overleggen.

Logeerhuis “De Kosterij” is er om een gastvrije plaats te zijn ,waarbij de mantelzorger alle aandacht krijgt om fysiek, geestelijk en emotioneel te herstellen. Wij willen voorkomen dat gasten om financiële redenen niet bij ons kunnen verblijven. Indien je niet in staat bent de eigen bijdrage volledig te betalen, onderzoek dan of hulp mogelijk is van familie of derden.

Je kunt ook contact opnemen met een diaconie (Protestante Kerk) of een Caritas (R.K. Kerk). De diaconieën van deze kerkgenootschappen zullen zoeken naar een passende financiële oplossing. Indien gewenst kan de diaconie van de Protestantse Gemeente Delden hierbij de helpende hand bieden. Met uw toestemming informeren wij de diaconie van uw woonplaats over uw wens als mantelzorger in “De Kosterij” te verblijven. Schroom niet om ons te vragen naar de mogelijkheden.

Translate »

Pin It on Pinterest